Jdi na obsah Jdi na menu
 


MALÁ KOLIZE SE ŠŤASTNÝM KONCEM

26. 4. 2022

Sobotní nádherné počasí přímo vybízelo k výletu - ať už pěšky, na kole, v autě nebo na motorce. Odpoledne 23. dubna zastavila kousek od našeho mlýna krásná černá motorová tříkolka. Zastavila. A dál už nejela. 

Nějakou dobu se muž snažil "něco udělat". Je to složité, když jste na výletě, a najednou stroj nejede. Nemohla jsem dělat, že se nic neděje, že je nevidím. Nabídla jsem nářadí, pokud nějaké potřebují. Brzy jsem se dozvěděla, že prasklo jakési lanko uvnitř pravého řídítka. Bylo potřeba sehnat "čokoládu" a nějakým způsobem lanko uchytit. Není to jen tak. Hlavně když ani nevíte, jak vypadá a kde vůbec hledat onu čokoládu. Naštěstí přítel na telefonu odpověděl správně...

První pokus se nezdařil, lanko nedrželo. Dokonce se pokoušeli řešit odtah. Pak ale přišel pokus druhý. Naděje umírá naposledy. Uchycené lanko vypadalo dobře, motor naskočil, krásně vrčela. Změnila se sice původní naplánovaná trasa výletu, tříkolka se ladně otočila a pomalu skutečně plavnými pohyby odplula směrem na Adolfov a pak někam ke Komáří vížce. 

Spadl mi kámen ze srdce, když mi paní zavolala, že dojeli v pořádku domů. 

220423_2.jpg
220423_3.jpg
220423_4.jpg
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář